2008-11-06 12:48:34• hírek • Szatmár.ro

Hónap közepéig még lehet kérni

Az októberi hónap során 10454 gázzal fűtő adta be kérvényét gázártámogatásra. Ebből összesen 34 kérvényt részesítettek negatív elbírálásban a Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatal munkatársai.

A támogatás összege a jövedelem függvényében változik, a minimális összeg 19, a maximális pedig 262 lej. Az arra jogosultak számára Szatmárnémetiben összesen több mint 900 ezer lejt utalnak ki havonta.

 

A fával fűtők jóval kevesebben vannak, ezért jóval kevesebben is kérvényezték az állami támogatást. Összesen 903-an adtak le kérvényt, ebből 46-an nem kapták meg a támogatást. A fával fűtők számára a teljes fűtési szezonra - vagyis novembertől márciusig - összesen 165 475 lejt utaltak ki. Ők egy összegben kapják a támogatást, a hideg időszak elején.

Ebben az időszakban még 16 ezer gázzal fűtő számára osztottak ki kérvényt a Szociális Gondozói Hivatal munkatársai, illetve még 2 ezret fával fűtők számára. Aki jogosult a támogatásra, azonban valami miatt elmulasztotta leadni kérését, az még megteheti november 15-ig, hétköznapokon reggel 8 és délután 5 óra között a Szatmárnémeti Szociális Gondozói Hivatalban, mely az Ilisesti utca 4 szám alatt található. Aki ebben az időszakban adja be kérvényét, decembertől kezdődően fog támogatásban részesülni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: